Personvernerklæring

For westart.no

Her kan du lese mer om hvordan dine personopplysninger håndteres, som registreres, når du melder deg på opplæring, workshops eller konferanser, besøker nettstedet westart.no eller bruker intiativ og tjenester som tilbys av westart.no. Google Veksthus og nettsiden westart.no drives av IVÆKST og fungerer som operatør og ansvarlig enhet. Personvernerklæringen og bruksvilkårene gjelder kun for nettstedet westart.no.

IVÆKST

Alhambravej 3
1826 Frederiksberg C
DANMARK

E-post: kontakt@ivaekst.dk
Tel.: 0045-71 99 25 24

Introduksjon

IVÆKST (heretter “IVÆKST eller “vi”) er operatør for Google Veksthus og agerer som leverandør på Google Veksthus. Vi er ansvarlige for å koordinere kurs med blant annet samarbeidspartnere og medarrangører, laste opp kurs, arrangementer, konferanser, samt nyheter og annet innhold. Google Veksthus er et landsomfattende utdannelsesinitiativ som har til formål å hjelper små og mellomstore bedrifter med å vokse ved hjelp av digitale hjelpemidler. For å måle og kontinuerlig forbedre mulighetene som tilbys samles det inn personopplysninger.

Bruk av westart.no

Når du bruker westart.no behandler vi følgende personopplysninger: navn, e-post, firmanavn, tittel og telefonnummer. Formålet med innsamling av personopplysninger er å yte best mulig service til de som har meldt seg på kurs, bl.a. sender vi ut påminnelser per e-post og SMS, og evaluering av kurs.

Vi måler trafikk og brukeratferd på westart.no for å optimalisere brukeropplevelsen for besøkende på nettstedet.  Til dette formål bruker vi Google Analytics, som innsamler data og statistikk om brukernes interaksjon med nettsiden. Du kan alltid velge bort Google Analytics ved å gå til: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Vi bruker også Facebook-piksler på westart.no for å spore resultater av betalt annonsering.

Formålet med innsamling av personopplysninger

Vi samler inn personopplysninger for å optimalisere brukeropplevelsen av kurs, arrangementer, konferanser og nettsiden. Det handler om fornavn, etternavn, telefonnummer, e-post og organisasjon. Opplysningene lagres inntil en person melder seg av vår database eller maksimalt 24 måneder etter at formålet er oppfylt, hvoretter opplysningene slettes. Vi samler inn personopplysninger fra deg i følgende tilfeller:

  • Når du melder deg på et kurs, arrangement eller konferanse
  • Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev

Vi samler kun inn informasjonen vi trenger for at du skal kunne registrere deg til våre arrangement (kurs, videoøvelser, livestreams og lignende). Din informasjon vil ikke bli delt med andre.

Beskyttelse av personopplysninger

Vi overholder personvernforordningen og behandler personopplysninger på en sikker og konfidensiell måte. Vi bruker datamaskiner og servere med begrenset tilgang som er under sikre og kontrollerte forhold. Vi tester og overvåker kontinuerlig våre sikkerhetstiltak for å sikre at alle tiltak oppfyller alle krav med hensyn til våre brukeres informasjonssikkerhet.

Markedsføring

Personopplysninger brukes for å tilpasse vår markedsføring. Vi sender nyhetsbrev til våre brukere og bruker personlig informasjon til å kommunisere med våre deltakere angående kursene og tjenestene vi tilbyr. Kommunikasjon kan skje via telefon, e-post og SMS.

Dine rettigheter

Ifølge lovgivningen har du følgende rettigheter når det gjelder vår håndtering av informasjon om deg:

  • Rett til innsyn: Du har rett til innsyn i opplysningene vi behandler om deg.
  • Rett til retting og sletting: Du har rett til å få uriktige opplysninger om deg selv rettet. Du har også rett til å be om at dine personopplysninger slettes eller at behandlingen av dine personopplysninger begrenses.
  • Innsigelse: I visse tilfeller har du rett til å komme med innsigelser mot vår håndtering av dine personopplysninger.

Hvis du ønsker å utøve dine rettigheter, vennligst kontakt oss. Se kontaktinformasjon nedenfor.

Hvem er dataansvarlig og hvordan kommer jeg i kontakt med IVÆKST?

IVÆKST, Alhambravej 3, 1826 Frederiksberg C – DANMARK er behandlingsansvarlig for håndteringen av dine data.

Spørsmål kan stilles til Erik Lautrup-Larsen som kan kontaktes på erik@ivaekst.dk. Du kan kontakte IVÆKST på e-post, kontakt@ivaekst.dk eller tlf 0045-71 99 25 24.

Få våre beste digitale tips rett i innboksen!
Få våre beste digitale tips rett i innboksen!
Abonner på vårt nyhetsbrev og få våre beste digitale tips rett i innboksen!