Google WeStart: Et nytt initiativ for kvinnelige gründere

Gjennom Google WeStart kan du få kompetansene og kunnskapen, nettverket og drivkraften som trengs for å bli gründer.

Om Google Veksthus #WeStart
Proces
Proces

Om initiativet

Initiativet Google WeStart ønsker å inspirere og motivere de som identifiserer seg som kvinner og ikke-binære til ta valget om å satse på seg selv og starte egen bedrift. Initiativet er målrettet, nettopp for å øke diversiteten i næringslivet, og spesielt gründerskap, da den generelle trenden er at flere menn enn kvinner starter som selvstendig næringsdrivende. Initiativet er todelt, og består av en lansering og et inkubasjonsprogram.   

1. Lanseringsarrangementet ble avviklet den 18. januar 2022 og med 1000 deltagere besto dagen av et program fullsprekket av inspirasjon omkring det å være gründer. Rett etter lanseringsarrangementet åpnet opptaket til den første Google WeStart Inkubator.

2. Google WeStart Inkubator tar inn 30 toppmotiverte gründere og bedriftseiere. Inkubatoren består av ti virtuelle forelesninger og workshops, samt nettverksarrangement, fordelt på åtte uker. Her kan du lære alt du trenger for å drive bedrift, fra validering av forretningsidé, (personlig) branding, midler og finansiering til salg og kunder, markedsføring m.m.

Google WeStart-eksperter og -partnere gir deltakerne nye ferdigheter som hjelper bedriften med å vokse, gi dem inspirasjon og motivasjon til å oppnå individuelle mål og drømmer, samt kunnskap og innsikt som kan åpne opp for nye forretningsmuligheter.

Etter Inkubatoren feirer vi at 30 bedriftseiere og gründere har vært igjennom Inkubatoren, og er klare til å ta det neste steg i sin karriere. 🎉 Inkubatoren har nå kjørt to ganger. Den første gangen med fysiske samlinger i Oslo og den andre gangen med fysiske samlinger i Bergen. 

Om Google Veksthus

Google #WeStart er et initiativ fra Google som hjelper nordmenn til å få ferdighetene som trengs for å utvikle bedrifter eller komme inn på arbeidsmarkedet. Initiativet har hjulpet folk med å finne jobb, utvikle sin karriere eller bedrift. 

Nå vil Google helpe til med å akselerere økonomisk bedring gjennom teknologi, verktøy og opplæring; slik at lokale bedrifter, samfunn og mennesker kan vokse seg sterkere, raskere og mer motstandsdyktige.

Få våre beste digitale tips rett i innboksen!
Få våre beste digitale tips rett i innboksen!
Abonner på vårt nyhetsbrev og få våre beste digitale tips rett i innboksen!